Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontakt os i dag

20 13 54 76

​Selvforsynende opholdssted

​​Vores beliggenhed i landlige omgivelser tæt ved Næstved i Sydsjælland er ideelle for et selvforsynende opholdssted. Vi har en relativt stor by indenfor rækkevidde (4km i vores egen bus), og vi har et nærmiljø med mange tilbud for børn og unge - både svømme- og idrætshal, musik- og rideskole, samt idrætsforening og ungdomsklub. 

Samtidig er vores eget landsted perfekt som et selvforsynende opholdssted. Vores 4 tdl giver plads til både ridebane og legeplads, bålplads og græsplæne, og desuden til en stor urtehave samt folde til vores dyr. Vi er således tæt ved at være selvforsynende med både grøntsager, æg og kød.​

Gode og trygge rum og rammer

At være et selvforsynende opholdssted betyder ikke alene, at vi får friske grøntsager på bordet. Det selvforsynende ligger også i selve ideen om i fællesskab at skabe en sammenhængende hverdag, hvor vi 'forsyner' os selv med en meningsfuld dagligdag. 

Arbejdet med urtehaven og dyrene skaber sammenhæng og kontinuitet, det giver rum til fællesskab og samtidig rammer for hverdagen. Vi har en fælles interesse i at skabe og vedligeholde noget sammen.

​Ænder og æbler - på dit selvforsynende opholdssted

Det selvforsynende opholdssted lærer børnene og de unge, at vi godt kan selv, men samtidig i fællesskab med de andre. Og denne oplevelse er vigtig. Børnene og de unge på Birkemosegård inddrages i arbejdet med dyr og urtehave efter interesse og formåen. 

Men vi opfordrer naturligvis børnene og de unge til at deltage, og vi oplever, at arbejdet med jorden og dyrene i sig selv medvirker til at skabe tryghed og tillid. Såvel en and som et æble kan blive et udmærket kontaktled mellem mennesker. 

Kontakt os på telefon 55 54 09 00 for spørgsmål om vores selvforsynende opholdssted eller udfyld vores kontaktformular her.

HVEM ER VI?

​Opholdsstedet Birkemosegårdd

CVR: 25896564

KONTAKT OS

​Telefon: 55 54 09 00

E-mail: Maria@op-bmg.dk​

ADRESSE

Holmevej 19 B

4700 Næstved