Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontakt os i dag

20 13 54 76

Fritid

Vi har en masse muligheder her på opholdsstedet.​

Eksternt:

I nærmiljøet er der rideskole, idrætsforening, svømme-/idrætshal og ungdomsskole med tilhørende ungdomsklub og musikskole, der er kun 4 km. til Næstved med alle de muligheder en stor by kan tilbyde, da opholdsstedet har egen bus er der ingen problemer med transporten.

Internt:

Opholdsstedet har en stor legeplads, her er der lagt meget vægt på at børnene kan udvikle sig både fysisk og motorisk, vi har heste og egen ridebane, én af medarbejderne er selv en dygtig rytter, så hun underviser de børn der har lyst til det.

På børneværkstedet fremstilles der smykker, laves stoftryk, bygges forskellige modeller (biler, fly, m.v.) og der laves mindre træsløjd.

Til hygge indendøre

Vi har computer og playstation 2 med forskellige spil og sammen med de voksne spilles der kort og forskellige alm. spil, vi har rigtigt meget LEGO, de fleste af børnene er meget glade for at bygge med det og det er jo noget der udvikler både fantasi og kreativitet. Vi bruger meget tid ude, eks i skoven, på en gammel militær øvelsesbane, ved stranden og lign.

HVEM ER VI?

​Opholdsstedet Birkemosegårdd

CVR: 25896564

KONTAKT OS

​Telefon: 55 54 09 00

E-mail: Maria@op-bmg.dk​

ADRESSE

Holmevej 19 B

4700 Næstved