Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontakt os i dag

20 13 54 76

En typisk dagligdag

Skolesøgende børn vækkes ca. 6.30, efter toiletbesøg, påklædning, m.v. spises der fælles morgenmad, herefter børstes der tænder og pakkes skoletasker, ca. 7.30 bliver børnene afhentet af skolebus eller taxa. Når de ”store” børn er kørt i skole, tages de små op, så er deres tur til toiletbesøg, morgenmad m.v., når de er færdige med det, kan der leges indtil frokost.

En hverdag med faste rammer

Når de ”store” kommer hjem fra skole ordnes der lektier, de voksne hjælper individuelt hvert enkelt barn efter behov.

Kl. 14.30 er der saft/te og kage eller frugt, resten af eftermiddagen holdes der ”fri”, såfremt der ikke er nogen aktiviteter de går til (ridning, svømning, sport eller værkstedet) Ca. kl. 17 smøres der madpakker (nogen med hjælp fra de voksne), kl. 17.30 gøres der klar til aftensmaden, her har børnene pligter, nogen hjælper med maden, nogen dækker bord og andre rydder op efter maden (der er lavet en turnusordning så de ved, hvornår det er deres tur, til at gøre hvad).

Aftensmaden indtages fælles, her bruges nemt en times tid, for her er alle samlet, der tales bla. om hvordan dagen er gået, både i skolen og med andre aktiviteter.

Altid en struktureret dag

Efter spisetid bliver der spillet Game Boy, læst historie, set film/fjernsyn eller leget. Kl. 20.30 er det sengetid, der er en halv times læsetid på værelset, så kan de nå at slappe af og falde helt til ro inden de skal sove kl. 21.00.

Weekenderne er ikke så strukturerede, man sover længere om morgenen, går eller køre ture, besøger forskellige ting, ofte spiser man på restaurant og kommer senere i seng.

HVEM ER VI?

​Opholdsstedet Birkemosegårdd

CVR: 25896564

KONTAKT OS

​Telefon: 55 54 09 00

E-mail: Maria@op-bmg.dk​

ADRESSE

Holmevej 19 B

4700 Næstved