Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontakt os i dag

20 13 54 76

Socialpædagogisk bosted for børn og unge

I landlige omgivelser tæt ved Næstved er vi et venligt og trygt socialpædagogisk bosted. Vi tilbyder ophold for børn og unge med psyko-sociale problemer af variende grad, og med vores kompetente medarbejdere og ideelle omgivelser opnår vi gode resultater i processen med socialisering. 

Vores botilbud modtager vi ikke stofmisbrugere, kriminelle eller børn og unge med svære psykiske lidelser. I stedet tilstræber vi at have en forholdsvis homogen gruppe, som under opholdet støtter hinanden i gensidig udvikling.

​Botilbud for omsorgssvigtede børn og unge

Som botilbud arbejder vi især på at skabe trygge rammer for børnene og de unge. Vi forholder os til det enkelte menneske og søger samtidig at integrere alle i et samlende fællesskab. Indenfor en fast struktur i dagligdagen oplever børnene og de unge en stabilitet og kontinuitet, hvor de efterhånden kan møde hinanden og os voksne med tillid og respekt. 

De ydre rammer på vores bosted spiller en væsentlig rolle i det pædagogiske arbejde, fordi det praktiske arbejde giver en følelse af fællesskab, for eksempel når vi sammen passer urtehaven for at få friske grøntsager.​

Bosted med trygge rammer

Børn og unge deltager i det praktiske arbejde efter formåen. Som socialpædagogisk bosted for børn og unge tilstræber vi selvsagt at inkludere alle i fællesskabet, men vi er samtidig opmærksomme på den enkeltes problemer. Børnene og de unge på Birkemosegård har følelsesmæssige forstyrrelser, især i forhold til at knytte sig til andre, til at skabe relationer til andre mennesker. 

I arbejdet med disse konsekvenser af omsorgssvigt søger vi på vores botilbud at skabe tryghed og tillid via åbenhed og respekt, kombineret med en genkendelig og fast struktur i dagligdagen. Kontakt os på telefon 

55 54 09 00 for yderligere oplysninger om vores bosted eller benyt vores kontaktformular her.​

HVEM ER VI?

​Opholdsstedet Birkemosegårdd

CVR: 25896564

KONTAKT OS

​Telefon: 55 54 09 00

E-mail: Maria@op-bmg.dk​

ADRESSE

Holmevej 19 B

4700 Næstved